CHILI ART GALLERY Stand 20 ART THESSALONIKI 2017 HELEXPO

Έχοντας παρουσιάσει την πρωτοποριακή δουλειά του διεθνή και καταξιωμένου εικαστικού Σταύρου Κοτσιρέα, στην πρώτη διεθνή συνάντηση σύγχρονης τέχνης Art Thessaloniki 2016, το κοινό και οι οργανωτές έμειναν ενθουσιασμένοι με τα έργα του και την καλαίσθητη και ιδιαιτέρως φροντισμένη εμφάνιση της γκαλερί.


Εφέτος, η Chili Art Gallery θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει τα έργα καταξιωμένων και νέων καλλιτεχνών σε μια ομαδική παρουσία, όπου ο διάλογος της εικαστικής έκφρασης των καλλιτεχνών μεταξύ της ιδέας και του υλικού, της ζωγραφικής και της γλυπτικής θα δελεάσει το φιλότεχνο κοινό της φουάρ να γίνουν και αυτοί συμμέτοχοι αυτής της αναζήτησης.

Οι καλλιτέχνες επιχειρούν ένα οπτικό και συναισθηματικό διάλογο μεταξύ των έργων τους και επιδιώκουν αυτή η συνομιλία να γίνει αντιληπτή στους επισκέπτες της έκθεσης. Δημιουργούν και συνομιλούν στις δύο τέχνες που επιλέγουν να εκφραστούν, τη γλυπτική και τη ζωγραφική, δίχως να εγκλωβίζονται οι ίδιοι σε περιορισμούς. Το ίδιο επιθυμούν και για τους θεατές των έργων τους• να διερευνήσουν και να διαπραγματευτούν ελεύθερα τη συνάφεια και τις σχέσεις των έργων τους, το βαθμό εκφραστικότητας και των συγκινησιακών προκλήσεων που επιφέρουν στους ίδιους. Η «διπλή» καλλιτεχνική ταυτότητα των δημιουργών, εδώ, αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Chili Art Gallery has the pleasure to announce that it will be taking part in the 2nd Art Thessaloniki 2017 International Art Fair, that takes place from the 23-26 Nov 2017 with the following artists:
Stavros Kotsireas (painting, sculpture, artistic jewellery).4
Michalis Kevgas (sculpture). 5
Konstantina Daskalaki (painting). 1
Menelaos Zepis (sculpture). 6
Yiannis Maragkoudakis (painting, sculpture). 2
Temis.P Kirimi (painting, sculpture). 7
Stiliani Papathanasiou (ceramic, sculpture).6

We look forward welcoming you at the fair

Επιμέλεια έκθεσης: Κάκια Μπαχαρακάκη
Art Consultant & Copywriter -V&P Tassis Foundry
Chili Art Gallery
Δημοφώντος 13-15 Θησείο Αθήνα
τηλ.2107292564/6936755550
www.chiliart.gr/
info@chiliart.gr